Uspjele se pomiriti
190

Đina Džinović izgladila odnose sa svojom majkom Melinom, pozirala u njenom butiku

Klix.ba
Foto: Instagram/djinadzinovic
Foto: Instagram/djinadzinovic
Pratitelji Đine Džinović smatraju kako je ona novom objavom potvrdila da je ponovo u dobrim odnosima sa svojom majkom Melinom Džinović.
Naime, ona je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u Melininom butiku Hamel, koji se nalazi u Beogradu. Nosila je izrezanu haljinu kojom je naglasila dekolte.

Kao što je poznato, srbijanski mediji su ranije objavili kako je Đina bila posvađana s Melinom. Nakon što se Melina razvela od Harisa, Đina ju je prestala pratiti na društvenim mrežama.

Pjevač je ranije izjavio da su se Đina i njen brat Kan uplašili kada je Melina došla u njegovu kuću na Senjaku.

"Oni su šutjeli pa su je molili da ode, ali ona nije htjela. Djeca (Kan i Đina) su se plašila da sve ne pređe u fizički obračun", naveo je.

No, u međuvremenu su se njih dvije očigledno uspjele pomiriti. Iako je Haris u posljednjih nekoliko mjeseci iznosio u javnost njihov prljavi veš, nedavno je kazao da nije imao šta preboljeti.

"Sve je to normalno što se dešava u mom životu! Cijeli Hollywood se razveo 100 puta pa i Beograd isto pa on postoji još uvijek. I Brad Pitt i Angelina su se razveli i šta sad? Neću uopće više da razgovaram na tu temu! Nisam bolovao niti sam imao šta da prebolim", naveo je.