Ne zamara se previše
591

Dok joj se bivši partneri druže, Severina uživa u čarima Italije: Život je lijep

I. B.
Severina se nije oglašavala o prijateljstvu svojih bivših partnera (Foto: Instagram)
Severina se nije oglašavala o prijateljstvu svojih bivših partnera (Foto: Instagram)
Severinini bivši partneri, Milan Popović i Igor Kojić zajedničkom fotografijom i zvanično su potvrdili da među njima vlada prijateljstvo, a pjevačica je pokazala da je to nije previše pogodilo. Trenutno uživa u čarima Italije gdje je otputovala na odmor.

Čini se da čak ni zajednička fotografija jedinog čovjeka sa kojim je Severina ikad stala pred oltar Igora Kojića, te muškarca sa kojim su i dalje u toku njeni sudski sporovi Milana Popovića, nisu uspjeli omesti Severinu u njenom odmoru.

Ona je otputovala u Italiju, odakle je nizom fotografija otkrila da uživa u čarima ove prelijepe mediteranske zemlje.

Između ostalog, destinacije koje je do sada podsjetila su gradići Matera i Alberobello, čije je neke od nevjerovatnih prizora i atrakcija pokazala na svom Instagramu.

"Čudesna Matera", napisala je kratko pjevačica.

Inače, spomenuti gradić bogat je očaravajućim krajolikom i jedinstvenom arhitekturom u vidu drevnih nastambi - špilja, koje su naseljene još od doba paleolita.

Prahistorijski dio grada Sassi di Matera, bio je jedan od prvih poznatih naselja u modernoj Italiji, a nalazi se na UNESCO-vom popisu zaštićene svjetske baštine.

Osim objava kojima je svojim pratiteljima približila Italiju, pjevačica koja je u aprilu proslavila 50. rođendan, pokazala je i da odlično izgleda, a za to je dobila i brojne komplimente. Prijateljstvo bivših partnera nije komentarisala.

Sudeći po fotografijama, pjevačica odsjeda u bajkovitom odmaralištu Borgo Egnazia, a odatle je pratiteljima na italijanskom poručila i: "Život je lijep".

Inače, Severina bi se uskoro trebala sresti na sudu sa svojim bivšim partnerima, gdje se Kojić treba pojaviti kao svjedok u jednoj od tužbi koje je Milan podnio protiv pjevačice.