Uhvaćeni tokom izlaska
61

Dok svi pričaju o razvodu: JLo se družila sa sinom Bena Afflecka, njegova kćerka u njenoj haljini

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Premda posljednjih dana američki mediji pišu o razvodu Jennifer Lopez i Bena Afflecka, mnoge je iznenadilo druženje glumice s partnerovim sinom, a zanimljivo je da se i njegova kćerka pojavila u Jenniferinoj haljini.

18-godišnja kćerka Bena Afflecka i Jennifer Garner izašla je u petak Dolce & Gabbana haljini koju je Lopez (55) ranije nosila za izlazak sa Benom (51).

Violet je uočena u Brentwoodu u Kaliforniji dok je nosila ružičasto-bijelu haljinu od šifona sa dugim rukavima, romantičnim naborima i dekolteom. Tinejdžerica je uparila haljinu sa crveno-bijelim patikama.

Lopez je ranije nosila haljinu tokom izlaska na Dan zaljubljenih 2023. sa suprugom Benom. Dopunila ju je zlatnim sandalama s platformom, zlatnom clutch torbicom i bijelim kaišem ukrašenim logotipom Dolce & Gabbana.

Mnoge je iznenadilo ovo pojavljivanje jer dolazi usred izvještaja o napetosti u Lopezovom i Benovom braku i sve izvjesnijem razvodu.

Pored toga, Jennifer je snimljena tokom izlaska s Benovim sinom, a u nedjelju kasno popodne, paparazzi su je uhvatili kako odlazi u glumčev novi dom.

Podsjetimo, prije nekoliko dana Daily Mail je izvjestio kako su dokumenti za razvod para finalizirani te da samo čekaju trenutak kad će ih podnijeti i zvanično saopštiti da se rastaju.