Za mnoge poseban dan
384

Domaće zvijezde obilježile Valentinovo: U moru čestitki, maštu zagolicao i jedan muškarac

I. B.
Slavne zvijezde domaće scene obilježile Valentinovo
Maja Šuput izjavila da je najzaljubljenija u svoje dječake
Danas se širom svijeta obilježava Dan zaljubljenih, a brojne slavne zvijezde, kako strane, tako i domaće, iskoristile su priliku da se na društvenim mrežama pohvale time kako su ga, i u čijem društvu, provele.

I dok se neki ljude vode onim da ljubav treba pokazivati svaki dan, ovaj dan u godini mnogi iskoriste kako bi na što transparentniji način pokazali koga, i šta, imaju kraj sebe. Pa tako, među onima koji su pokazali kome su posvetili Valentinovo našle su se mnoge zvijezde domaće scene, a neke od njih možete vidjeti u nastavku.

Damir Džumhur

Bh. teniser koji je lani u oktobru postao otac, nije skrivao ko je njegov saputnik na današnji, ali i svaki drugi praznik ljubavi.

Bh. teniser ne krije ko je njegova vječna partnerica
Bh. teniser ne krije ko je njegova vječna partnerica

"Moj Valentin, zauvijek", napisao je uz fotografiju sa partnericom Barbarom Šegetin koja mu je rodila sina Luku.

Hana Hadžiavdagić

Hana je okačila video zajedničkih trenutaka sa svojim suprugom Tarikom Tabakovićem te dala do znanja šta za nju predstavlja današnji dan.

"Dragi moji, volite se. Ovo je sigurno najljepši praznik kojeg nam je čovječanstvo dalo. Dan kada slavimo ljubav, a ljubav je ono što nas čini sretnima", napisala je Hana i dodala kako i oni koji su solo to ipak nisu, jer imaju sebe.

"Naučite da sebe volite sa svim manama i vrlinama", zaključila je bh. influenserica.

Amra Džeko

Bivša manenekenka nije podijelila "uobičajenu" romantičnu fotografiju, već onu na kojoj su ona i Edin Džeko isprepleli svoje prste, a kako bi ista imala posebno značenje, pokazala je i svoju tetovažu sa istetoviranim imenom supruga.

Amra Džeko pokazala tetovažu sa istetoviranim imenom njenog supruga
Amra Džeko pokazala tetovažu sa istetoviranim imenom njenog supruga

Maid Hećimović

Pjevač koji je 2014. osvojio treće mjesto u regionalnom takmičenju "X Factor Adria", svojom je fotografijom zagolicao maštu pratitelja. Fotografisao se u kupaonici, a sebe je prekrio samo crvenim ukrasnim papirom.

Maid Hećimović ove je godine supruzi poklonio
Maid Hećimović ove je godine supruzi poklonio "samog sebe"

"Razmišljao sam šta da ti kupim, pa sam onda smislio da ti za danas kupim sebe", napisao je Maid supruzi Ajli Džafić, a na ogledalu crvenim karminom dodao "Voli te muž".

Nina Badrić

Na ovaj dan, hrvatska pjevačka diva prisjetila se svog koncerta kojeg je održala prije tačno 17 godina.

Hrvatska pjevačica prisjetila se svog davnog koncerta za Valentinovo
Hrvatska pjevačica prisjetila se svog davnog koncerta za Valentinovo

"Ovako je to bilo u Domu sportova za Valentinovo", napisala je uz fotografiju.

Danijela Martinović

Iako je sve do prošle godine imala partnera s kojim obilježava Valentinovo, pjevačica je simpatičnom objavom pokazala kako se i slobodna veseli ovom prazniku.

Danijela Martinović i dalje vjeruje u ljubav
Danijela Martinović i dalje vjeruje u ljubav

"Kiša ne može ništa nego padati. Ljubav ne može ništa nego voljeti", napisala je.

Jelena Karleuša

Nakon što je njeno božićno raspoloženje pokvario suprug Duško kojeg je tada prijavila da ju je pljunuo i udario, Jelena se svojom objavom pohvalila prostorijom preplavljenom ružama.

Karleuša se pohvalila prostorijom ispunjenom ružama
Karleuša se pohvalila prostorijom ispunjenom ružama

Iako su neki od pratitelja ostali zbunjeni, drugi su bili uvjereni da se za ovakvo što pobrinuo upravo njen suprug. Inače, pjevačica je otkrila kako se radi o cifri od 3.333 ruža.

Lepa Brena

Brena je objavila niz fotografija, a među njima našla se i ona sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem, gdje mu je u pozadini posvetila svoju pjesmu "Luda za tobom".

Brena suprugu posvetila svoj hit
Brena suprugu posvetila svoj hit "Luda za tobom"

Maja Šuput

Maja je objavila niz fotografija. Na jednoj od njih, pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinom Bloomom koji će uskoro proslaviti prvi rođendan, otkrivši da je u njih "najzaljubljenija".

Maja Šuput izjavila da je najzaljubljenija u svoje dječake
Maja Šuput izjavila da je najzaljubljenija u svoje dječake

Također, pored porodične fotografije, pratitelje je počastila i fotografijom posvećenom suprugu, a izležavajući se na pješčanoj plaži u bikiniju, poručila je kako mu za Valentinovo "ispunjava sve želje".

"Danas je izabrao kupaći, pozu", napisala je pjevačica.

Još neke od zvijezda koje su obilježile Valentinovo su Jusuf Nurkić, Jelena Rozga, Ana Ivanović, Ana Bavrka, Massimo, Tanja Savić i drugi.