Hrvatska voditeljica
137

Doris Pinčić prvom zajedničkom fotografijom ozvaničila vezu sa 13 godina starijim menadžerom

I. B.
Doris Pinčić ponovo je našla sreću u ljubavi (Foto: Instagram)
Doris Pinčić ponovo je našla sreću u ljubavi (Foto: Instagram)
Doris Pinčić, hrvatska voditeljica i glumica, ali dobro poznata i na našim prostorima, sada je i zvanično potvrdila da je ponovo pronašla sreću u ljubavi, a sa svojim partnerom objavila je i prvu zajedničku fotografiju.

Nakon braka sa pjevačem Borisom Rogoznicom od kojeg se razvela 2020. godine, Doris je neko vrijeme provela sama, a zatim su uslijedila "šuškanja" kako je ponovo zaljubljena.

Ipak, ona je tek sada zvanično potvrdila da je u vezi sa 13 godina starijim menadžerom Davorom Guberovićem iz Daruvara.

Na prvoj zajedničkoj fotografiji koja je osvanula na njenom Instagramu, Doris i Davor pozirali su nasmijani i vidno spremni za avanturu sa motorom, a ona je napisala kako je pred njima "dan za guštanje".

Njihovu relaciju, 33-godišnjakinja je potvrdila i na svom Facebooku gdje je objavila da je par "u vezi".

Inače, Doris i Davora spojili su planinarenje i ljubav prema adrenalinskim sportovima, a zajedno su posjetili i Kilimandžaro.

Još u martu ove godine, Doris je, podsjećamo, potvrdila da je u sretnoj vezi, no tada još uvijek ne otkrivajući o kome je riječ.

"Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla je drugačija od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora", rekla je tada.

Hrvatska voditeljica iz prethodnog braka ima i dvoje djece, kćerku Gitu i sina Donata, a osim porodičnih i poslovnih obaveza, posvjetila se i akademskoj karijeri te je nedavno diplomirala na Visokoj školi za komunikacijski menadžment.