Misteriozna objava
9

Dua Lipa pokazala novi imidž i obrisala sve objave s profila, fanovi uvjereni da najavljuje novi projekat

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Dua Lipa podijelila je objavu na Instagramu na kojoj je pokazala novi imidž pozirajući s vatreno crvenom kosom, dok su njeni fanovi posumnjali da istovremeno najavljuje novi projekat.

Na fotografiji, Lipa leži na krevetu odjevena u majicu bez rukava na crvene, bijele i plave pruge, a njena crvena kosa dolazi do izražaja.

"Jesam li vam nedostajala?", upitala je u opisu. Također je označila filmskog režisera Tyronea Lebona u objavi, potencijalno nagovještavajući predstojeći filmski projekat.

Lipin posljednji filmski projekat bio je trenutni hit "Barbie" Grete Gerwig, u kojem dobitnica Grammyja glumi Barbie sirenu – čija je šarena, valovita kosa možda inspirirala novi izgled zvijezde.

Lipa je za film snimila i pesmu "Dance the Night". Ova pjesma joj je ove godine donijela dvije nominacije za MTV Video Music Award, za najbolji pop i najbolju koreografiju.

Drugi su posumnjali da je dobitnica Grammyja bila na ivici objavljivanja novog singla nakon što je potvrdila da će njen sljedeći album biti objavljen 2024. godine.

Ona je za New York Times u augustu rekla da razvija "novi zvuk", iako će "i dalje biti pop". Prošlo je više od tri godine otkako je predstavila svoj drugi album "Future Nostalgia" 2020.

Također, obrisala je sve druge objave s profila što muzičari nerijetko rade kada žele skrenuti fokus na svoje nove projekte.