Kraj ljubavi
199

Dua Lipa prekinula dvogodišnju vezu s mlađim bratom sestara Hadid

N. C.
Dua Lipa i Anwar Hadid
Dua Lipa i Anwar Hadid
Dua Lipa prekinula je dvogodišnju vezu sa Anwarom, bratom Gigi i Belle Hadid, uprkos tome što je par dao sve od sebe da spase svoju romansu.

Pop zvijezda (26) i model (22) zadnjih sedmica pokušavali su spasiti vezu, ali bez uspjeha. U posljednje vrijeme nisu se viđali zbog pretrpanih rasporeda. Naime, Lipa je snimala album u Londonu, dok je Anwar provodio vrijeme u New Yorku.

Par je bio poznat po brojnim prekidima i pomirenjima, ali, prema svemu sudeći, ovaj put je definitivno okončao svoju vezu.

Nedavno je veza poznatog para ponovo bila u krizi, a oni su razgovorom pokušavali spasiti svoju ljubav. Također, u jednom trenutku su odlučili uzeti pauzu ne bi li obnovili svoju ljubav.

"Par je prošlog mjeseca odlučio da pauzira jer su im brojna putovanja i razdvojenost počela predstavljati prepreku. Njihova veza prolazi kroz krizu", kazao je ranije izvor.

Dua Lipa i Anwar, mlađi brat poznatih manekenki Gigi i Belle Hadid, u vezi su od maja 2019. godine, a samo tri mjeseca nakon upoznavanja par se uselio u zajednički dom u New Yorku.