Podijelila svoje iskustvo
127

Ella Dvornik čestitala Karleuši na sporazumnom razvodu: Dao Bog da i ja dočekam isto

L. R.
Ella Dvornik (Foto: Pixsell/Goran Kovačić)
Ella Dvornik (Foto: Pixsell/Goran Kovačić)
Nakon što je Jelena Karleuša danas objavila vijest da je potpisala sporazumni razvod braka s Duškom Tošićem, influenserica Ella Dvornik joj se javila u komentarima.
Brojni pratitelji podržali su Jelenu Karleušu u objavi koju je jutros objavila, a Ella Dvornik joj je čak i čestitala te podijelila više informacija o svom razvodu s Charlesom Pearceom.

"Čestitam dao Bog da i ja doživim razvodu nekad jer sam u braku bila dvije godine, a u razvodu sam već tri. Kako se čini - samo je nebo granica. Malo mi fali da počnem pisat Djedu Mrazu. Možda njega saslušaju pa ubrzaju", napisala je Ella u komentaru.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Iako su glasine o njihovom razvodu potaknute još 2022. godine, Ella je to potvrdila tek u augustu prošle godine. Navodno su u aprilu prošle godine podnijeli zahtjev za sporazumni razvod, ali je Charles Pearce tužio Ellu u oktobru iste godine zbog vlasništva kuće u Istri. Presudom Općinskog suda u Puli Charles je dobio pola kuće, ali i pola kredita.

S druge strane, Karleuša je objavila da su njena i Tošićeva zajednički stečena imovina vodi na njihove dvije kćerke Atinu i Niku te dodala da će ona biti njihov staratelj dok ne odrastu. Navodno, Duško Tošić nije imao drugačiji prijedlog.