Želi veliku obitelj
87

Elon Musk u tajnosti dobio dijete, slavni milijarder sada ima 11 djece

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Milijarder Elon Musk u tajnosti je dobio još jedno dijete. Kako navode strani mediji, milijarder je navodno dobio svoje treće dijete sa zaposlenicom Neuralinka Shivon Zilis.

Bebino ime i spol još nisu poznati. Musk trenutno ima 11 djece. Milijarder i 38-godišnja Zilis imaju blizance Stridera i Azure koji su rođeni u novembru 2021. godine.

Mališani su stigli samo mjesec dana prije rođenja kćeri Exa Dark Sideræl, zvane Y, koju su Musk i Grimes dobili uz pomoć surogat majke. Musk također ima sinove nazvane Techno Mechanicus i X AE A-XII s Grimes.

S bivšom suprugom Justine Musk 2004. godine dobio je blizance Griffina i Vivian, a dvije godine poslije i trojke Kaia, Saxona i Damiana.

Sin Nevada, koji je rođen 2002. godine, preminuo je nedugo nakon rođenja zbog sindroma iznenadne smrti dojenčadi. "Moj prvorođeni sin umro mi je na rukama. Osjetio sam otkucaje njegovog srca", rekao je ranije Musk.

Musk nikad nije krio da želi veliku obitelj, a 2022. godine je objavio: "Smanjenje nataliteta najveća je opasnost s kojom se civilizacija suočava, do sada."