Ipak nije prirodna
107

Estetski hirurg razotkrio Demi Moore, na zahvate potrošila 330 hiljada dolara

N. C.
Fanovi Demi Moore uvijek se pitaju kako održava svoj mladoliki izgled i blistavost, a ona je uvijek negirala da se podvrgla estetskim zahvatima. Međutim, sada je razotkrio nje nljekar.

Ranije su njeni fanovi nagađali da se podvrgala estetskom zahvatu, ali Demi je 2007. demantirala glasine o plastičnim operacijama.

Glumica se navodno podvrgnula estetskoj operaciji vrijednoj 330 hiljada dolara, uključujući ugradnju grudi, operaciju nosa i brojne zahvate protiv starenja.

Dr. Mark Solomos, estetski hirurg, je otkrio kako se na Deminom licu i tijelu vidi da je još u mladosti krenula s operacijama pa je otkrio kako je podizala usane, išla na botoks, lasersku operaciju i rinoplastiku.

"To se sve vidi na području nosa. Bore su minimalne, što nije uobičajeno za one koji ne koriste neki oblik pomlađivanja", kazao je.

Od svih zahvata koje je uradila Demi je jedino priznala da prednji zubi nisu njeni. Glumica je u emisiji "The Tonight Show s Jimmyjem Fallonom" priznala da su joj ispala dva prednja zuba.