Hrvatska pjevačica
58

Finalistkinja Zvezda Granda o takmičarima koji su prikupili simpatije dama: Imamo jako zgodne momke

I. S.
Foto: Instagram/betasudar_
Foto: Instagram/betasudar_
Hrvatska pjevačica Beta Sudar, koja je bila u finalu Zvezda Granda, govorila je o zgodnim momcima koji su također bili dio ovog muzičkog takmičenja.

Grand je nedavno na portalu pitao dame ko je najbolji frajer u Zvezdama Granda, a pobjedu je odnio Janko Jankov. Novinari su sada pitali Betu slaže li se ona s njihovim izborom.

"Po anketi je najbolji frajer definitivno Janko Jankov. Moram da kažem da se slažem da imamo jako zgodne momke u Zvezdama Granda, ali Janko Jankov je isto zgodan", navela je.

Janko dolazi iz Bugarske, tačnije iz grada Pernik. Oženjen je i ima dvije kćerke, a porodica mu je najveća podrška u karijeri.

Inače, Beta je privukla pažnju mnogih gledatelja Zvezda Granda te su je nazvali najatraktivnijom takmičarkom. Pored toga što je vrijedno radila na vokalnim sposobnostima, posvetila se i svom izgledu pa je tako u tri mjeseca izgubila 10 kilograma. Članovi žirija su joj poručili da izgleda kao top model.

"Svakako trening. Bez teretane nema ništa i zdrava ishrana. Naravno, svi sebi priuštimo fast food i štetnije namirnice, ali treba se više fokusirati na zdravije salate i slično", kazala je.