Detalj s finala
1.2k

Fotografija Messija i Antonele je hit na mrežama: Možeš biti najbolji, ženi si uvijek fotograf

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Na društvenim mrežama od finala Svjetskog prventstva u Kataru brojne fotografije i snimci privukli su pažnju, a jedna od njih je i ona koja prikazuje Messija u ulozi fotografa svoje supruge.

Po završetku utakmice protiv Francuske nogometaši Argentine slavili su sa svojim najbližima titulu prvaka svijeta, a jedan detalj posebno je privukao pažnju na društvenim mrežama.

Fotografija koja prikazuje Lionela Messija dok fotografiše svoju suprugu Antonelu dok drži i ljubi pehar osvojila je srca mnogih.

Dok mnogi smatraju da je Messi osvajanjem Svjetskog prvenstva zacementirao svoju titulu najboljeg nogometaša svih vremena, u objavama na mrežama su se našalili da je uprkos tome morao fotografisati suprugu.

"Možeš biti najbolji na svijetu - suprugi si uvijek fotograf", navodi se u jednoj od brojnih objava fotografije.

Ovaj trenutak su prozvali "najromantičnijim" detaljem prvenstva uz brojne pohvale Messiju za ovaj potez.

Upravo je fotografiju koju je njen suprug zabilježio Antonela objavila na Instagramu uz opis: "Bez riječi".

Messi i Roccuzzo upoznali su se kao djeca i iako se on na kraju odselio iz Argentine zbog nogometa, njih dvoje su se ponovo povezali zbog tragedije.

Par je dobio dva sina prije nego što su se vjenčali 2017. godine, a naredne godine, Roccuzzo je rodila njihovog trećeg sina.

"Moja supruga Antonela ima mnogo sjajnih kvaliteta", rekao je Mesi jednom prilikom u intervjuu, "Zaista se divim tome kako se nosi sa svakim danom, uvijek je dobro raspoložena i odlično pristupa problemima. Veoma je inteligentna i dobro zaokružena u svim aspektima života."