Sve je zaintrigirao
0

Srbijanski proizvodi u pozadini: Fotografija The Weeknda "zapalila" je društvene mreže u regiji

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Kanadski pjevač The Weeknd posljednje objavljenom fotografijom privukao je pažnju korisnika društvenih mreža u regiji, a za sve su krivi predmeti koji se nalaze u pozadini.

Naime, naizgled obična fotografija figurice na stolu izazvala je na stotine komentara Balkanaca koji su u pozadini primijetili proizvode karakteristične upravo za našu regiju.

Radi se o flaši vode srbijanskog brenda, tu su i čačkalice koje se također mogu pronaći u marketima u regiji, a na fotografiji se može vidjeti i pavlaka također srbijanskog brenda.

Nakon objave ove fotografije na mrežama su krenule špekulacije o tome da li je The Weeknd posjetio Srbiju i je li moguće da snima duet s nekim od regionalnih muzičara.

Pjevačevo umjetničko ime šaljivo su preveli kao "Nedeljko Subotić", okarakterisali su ga i kao "klasičnog Balkanca", a oglasili su se i neki muzičari iz regije.

Glumac je početkom godine objavio misterioznu najavu albuma - posljednjeg u trilogiji nakon izdanja "After Hours" i "Dawn FM".

Pjevač je prošle godine najavio da želi zatvoriti poglavlje "The Weeknd" tj. da više ne želi raditi pod ovim umjetničkim imenom.

"Dolazim do mjesta i vremena kada se spremam da zatvorim Weeknd poglavlje", kazao je ranije u intervjuu za W Magazin, "I dalje ću praviti muziku, možda kao Abel, možda kao The Weeknd, ali i dalje želim da 'ubijem' The Weeknda. I hoću. Na kraju. Definitivno pokušavam skinuti tu kožu i ponovno se roditi".