"Šalju poruke i molbe"
38

Frizer koji je privukao pažnju pozirajući s Prijović otkrio: Javljaju mi se oženjeni, žele diskreciju

Klix.ba
Foto: Instagram/bozo_kralj_star
Foto: Instagram/bozo_kralj_star
Hrvatski frizer i pjevač Božidar Pavlić, koji se proslavio pozirajući s Aleksandrom Prijović, je otkrio da mu se javljaju oženjeni muškarci.
"Jednom sam čitao komentare i upao u depresiju. Onda sam rekao da ne želim sebi staviti negativnu misao u glavu da mene niko ne voli. Briga me. Mene svi moji ljudi vole, a na ulici mi nikad niko nije prišao i rekao to što pišu po komentarima", naveo ja za 24sata.hr.

Dodao je kako se već u osnovnoj školi nije uklapao u društvo.

"Ne dolazim iz imućne obitelji i to se u malom mjestu mnogo gleda. Koliko tvoji imaju, toliko si bitan. Bilo mi je katastrofa i nikako se nisam uklapao. Niko nije mogao stati iza mene i kada se dogodi neka situacija, uvijek bih ja bio kriv", požalio se Božidar koji je rođen u Križu.

U ovom intervjuu se, između ostalog, osvrnuo na fotografiju s Aleksandrom Prijović koja je uzrokovala brojne reakcije širom regiona.

"Jedni mi šalju članke portala iz Srbije, jedni iz Crne Gore, BiH... I kada su svi napisali 'neka ženska', išao sam se šaliti na svoj račun. Napisao sam na story: 'Ljudi, nisam cura, nego dečko'", rekao je.

Ispričao je da mu se zbog izgleda javljaju mnogi muškarci, a naročito oni koji su u braku.

"Šalju poruke, molbe... Još im je bolje što sam u vezi jer su i oni zauzeti pa onda traže diskreciju, a kod mene toga nema - ili jesmo ili nismo. Moj dečko se smije na sve, sve mu pokažem. Prije neki dan sam dobio poruku od još jednog oženjenog. Otišao sam mu na profil i pronašao ženu. Mislio sam hoću li biti toliko zločest i proslijediti joj poruke koje mi šalje. Nisam to napravio, naravno. Gdje bih nečiji brak uništio... Samo sam mu napisao: 'Šta bi rekla žena na to?'", kazao je.