Bijeg od svakodnevnice
180

Gdje ovog ljeta odmaraju bh. ljepotice: Od regiona do luksuznih destinacija

I. S.
Hana Hadžiavdagić, Iman Karović i Aida Jahić (Foto: Instagram)
Hana Hadžiavdagić, Iman Karović i Aida Jahić (Foto: Instagram)
Mnoge poznate bh. dame su ovog ljeta odlučile napraviti predah i pobjeći od svakodnevnice na različite lokacije u regionu, ali i svijetu.

Hana Hadžiavdagić je sa suprugom Tarikom dosad odmarala u Zadru, Antaliji, St. Tropezu, na Mikonosu, Rabu... Kao i uvijek, ova influenserica je pozirajući gola privukla pažnju mnogih, a fotografije su "srušile" Instagram.

"Svake dvije godine na istom mjestu ista tema, novi 'škandal'", napisala je.

Iman Karović je uživala u Makarskoj, Ulcinju i Milanu. Pratitelje je oduševila pozirajući u dugoj haljini, a pratitelji su joj poručili da izgleda poput princeze.

Voditeljica Zvezdana Stojaković odabrala je Blaće i Neum kako bi napunila baterije za 30. Sarajevo Film Festival. Na ovim putovanjima je bila sa svojom porodicom.

Aida Jahić, jedna od najpoznatijih bh. manekenki, i ovog puta je birala luksuzne destinacije Capri i St. Tropez. Uz fotografije s prelijepog Caprija kratko je poručila: "La bella vita".

Amra Džeko je s porodicom odmarala na Hvaru. Pozirala je na jahti te prikupila brojne komplimente na račun besprijekornog izgleda.

"Guštanje u najboljem društvu. Naš Hvar", napisala je.

Influenserice Šejla i Lejla Ramović su bile na zajedničkom putovanju u Egiptu. Šejla se zatim zaputila u Crnu Goru, a ona u Hrvatsku, u Bašku Vodu i Orebić.

Lejla je nakon Egipta odabrala Dubrovnik. Alma Ikanović Fazlić je sa svojim suprugom Jasminom Fazlićem, poznatijem kao Jala Brat, uživala na Ibizi.