Ranije su sarađivali
62

George Clooney otkrio šta misli od Quentinu Tarantinu: Nedavno je govorio neka s*anja o meni

L. R.
George Clooney/Quentin Tarantino (Foto: EPA-EFE)
George Clooney/Quentin Tarantino (Foto: EPA-EFE)
George Clooney je uoči svog novog filma "Wolfs" dao intervju, u kojem je odlučio prozvati Quentina Tarantina.
Naime, Clooney je zajedno s Bradom Pittom govorio za magazin GQ o njihovom zajedničkom projektu te je tom prilikom govorio o situaciji s filmskim zvijezdama u Hollywoodu.

Između ostalog, tema je bio i Quentin Tarantino, koji je jednom prilikom rekao kako George Clooney još uvijek nije filmska zvijezda. Inače, Clooney i Tarantino dijelili su filmski set na snimanju "Od sumaraka do zore" iz 1996. godine.

“Quentin je nedavno rekao neka s*anja o meni, pa me malo iritira. Napravio je neki intervju u kojem je imenovao filmske zvijezde i govorio je o Bradu Pittu i nekom drugom, a onda je ovaj tip rekao: 'Pa, što je s Georgeom?' Tarantino je odgovorio: 'On nije filmska zvijezda'.

Tarantino je navodno tvrdio da Clooney nije imao značajnu ulogu od početka milenijuma. Međutim, Clooney je izjavio da je to gotovo njegova cijela karijera.

"Sad sam kao: 'Dobro, stari, odjebi'. Nemam ništa protiv da se po*erem na njega", dodao je Clooney.

Mediji su kontaktirali Tarantinove predstavnike, ali još uvijek nisu dobili odgovore.

Inače, Clooney i Pitt su rekli kako Hollywood ne tjera filmske zvijezde kako bi napredovali u karijeri i da je to nedostatak.

Govoreći o industriji u cjelini, Clooney i Pitt rekli su da Hollywood ne tjera filmske zvijezde kao što je to bio slučaj kada su Clooney i Pitt napredovali u karijeri. Slavni oskarovci i ranije su sarađivali i to u više navrata, zbog čega su velika očekivanja od posljednjeg projekta. Film "Wolfs" svoju premijeru imat će u septembru ove godine.