Sad ima 14 godina
242

Georgina pokazala šta je poklonila Ronaldovom sinu za rođendan, ljudi šokirani: Tako je tužan

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Cristiano Ronaldo junior, sin legendarnog portugalskog asa, proslavio je 14. rođendan, no snimke sa proslave koje je podijelila Ronaldova zaručnica, zabrinule su mnoge.

Naime, Georgina Rodriguez na svom Instagram profilu podijelila je jednu fotografiju i videzapis na kojem je pokazala što je poklonila Ronaldovom sinu kojeg je dobio sa surogat majkom.

Georgina je 14-godišnjaku poklonila skupocjeni Louis Vuitton kofer, a potom je pokazala kako su mi braća i sestre te pojedini prijatelji otpjevali rođendansku pjesmu.

Međutim, mnogi pratitelji su primijetili da dječak ne djeluje pretjerano sretno.

"Zašto je uvijek nesretan? Ili je to možda zato što ima sve, ništa ga više ne može razveseliti", Zašto bi mu trebao kofer u ovim godinama? Očito nije zadovoljan poklonima", "Kad imaš sve ne preostaje ništa da ti pruži radost ili emocije. Tako tužno, koliko djece na svijetu bi bilo sretno samo sa tortom", Kofer znači 'stavi svoje stvari u njega i gubi se'", "On je tako tužan", komentari su koji su pokupili hiljade lajkova.

Ronaldo je pak svom sinu čestitao rođendan zajedničkim selfijem.

"Ne mogu vjerovati da imaš 14, vrijeme leti. Čestitam, partneru u zločinu! Tata te voli puno", poručio je slavni nogometaš.