U odličnoj atmosferi
146

Goran Ivanišević odigrao egzibicioni meč sa glumcima u Sarajevu, družio se i s mališanima

N. O.
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Goran Ivanišević odigrao je egzibicioni meč sa bh. glumcima Borisom Lerom i Nadine Mičić, a usput se i družio s brojnim mališanima u Sarajevu.

Meč je započeo u 17:30 u ulici Franca Lehara u Sarajevu, a privukao je pažnju prolaznika koji su imali priliku prisustvovati ovom neuobičajenom "okršaju" glumaca i bivšeg tenisera.

S Goranom su zaigrali i Boris Ler i Nadine Mičić te pokazali svoje umijeće na improviziranom teniskom terenu, a pridružili su im se i brojni okupljeni mališani. Neki su iskoristili priliku i da dobiju fotografiju s Ivaniševićem.

Povod za ovaj teniski događaj je podrška fondacije UNIQA SEE Future talentima u sportu, ali i filmskoj umjetnosti kroz saradnju sa Sarajevo Film Festivalom i Slano Film Days.

Goran Ivanišević je inače UNIQA brend ambasador koji u UNIQA SEE FUTURE Fondaciji ima ulogu mentora i uzora mladim i perspektivnim sportistima.

Fondacija UNIQA osnovana je sa ciljem podrške mladim talentima u kulturi, sportu i održivosti u regionu Jugoistočne Evrope, koji uključuje Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Bugarsku i Rumuniju, a na konferenciji ćete saznati sve o projektima podrške Fondacije za filmske umjetnice.