Narušen odnos
66

Hailey i Justin Bieber otkrili zašto sina drže dalje od svojih roditelja

D. V.
Hailey i Justin Bieber (Foto: EPA-EFE)
Hailey i Justin Bieber (Foto: EPA-EFE)
Hailey i Justin Bieber u avgustu su postali roditelji, ali svog sina Jacka Bluesa Biebera, Hailey drži podalje od svojih roditelja.

Ona je dugo vremena imala sukobe sa ocem Stephenom Baldwinom zbog mnogih razlika u političkim, ali i vjerskim uvjerenjima.

Hailey i Stephen (Foto: Shutterstock/Klix.ba)
Hailey i Stephen (Foto: Shutterstock/Klix.ba)

Stephen i njegova supruga Kennya su predani kršćani, a Haileyin otac Stephen poznat je po njegovoj podršci Donaldu Trumpu, dok njegova kćerka Hailey podržava Kamalu Harris.

Kako tvrdi Daily Mail, Haileyn odnos s roditeljima je duže vremena narušen, jer je mjesecima sakrivala svoju trudnoću od njih.

Jedan od sukoba nastao je kada je Stephen zamolio ljude da se mole za Hailey i Justina, nakon čega je Hailey naglasila da ne želi da joj se otac miješa u život.

Hailey se dugi niz godina željela distancirati od svog prezimena Baldwin i bila je izuzetno sretna nakon udaje za Justina i promjene prezimena. Ona je nedavno priznala da više nije mnogo povezana sa svojom porodicom, te da je morala odrasti mnogo brže u odnosu na njene vršnjake.

Neslaganja sa porodicom utjecala su i na Justinov odnos sa njenim roditeljima. Naime, on se distancirao od Haileyinih roditelja te nastoji skupa sa Hailey biti maksimalno posvećen svom sinu.