Odavno privlači pažnju
633

Hana Hadžiavdagić danas slavi 39. rođendan, evo kako je izgledala na početku karijere

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bh. influenserica Hana Hadžiavdagić danas slavi 39. rođendan. Bez obzira na to kakvo mišljenje ljudi imaju o njoj, činjenica je da njen život odavno privlači pažnju javnosti.

Hana je završila Prvu gimnaziju u Sarajevu, a onda je studirala novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, također u Sarajevu. Diplomirala je 2007. godine.

U emsiji "Red Carpet" na Novoj TV su je nazvali bosanskom Paris Hilton. Tada je iz čiste zabave angažovala batlera kako bi "opravdala" titulu koju su joj dali novinari. Kasnije je objasnila kako je čitav svoj život vrijedno radila i da nije tačno da živi raskalašeno.

Hana Hadžiavdagić 2008. godine (Foto: Pixsell/Marko Lukunić)
Hana Hadžiavdagić 2008. godine (Foto: Pixsell/Marko Lukunić)

Poziv da uđe u reality show "Farma" dobila je 2008. godine te odlučila pristati. Nakon toga joj je tadašnji urednik Nove TV Dušan Svilar ponudio angažman u jednoj emisji zabavnog karaktera.

Zbog toga se preselila u Zagreb. Zatim je postala voditeljica "Red Carpeta". Za Tarika Tabakovića se udala 2011. godine.

"Iako sam se udala u bijeloj vjenčanici, ja nisam nevina niti bih željela biti nevina. Ja sam žena koja uživa u seksu, Tarik je čovjek koji izrazito voli seks i mislim da treba raditi na tome za stabilnu vezu i brak', iskrena je Hana.

Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram

Mnogi nagađaju da li je Hana išla "pod nož". No, ona je ranije na Instagramu demantovala ovo te podijelila svoju staru fotografiju.

"Prije 13 godina isti nos, ista usta, iste oči. Ispravila zube, iscrtala obrve i zadnjih godinu dana idem na nadogradnju trepavica. To nisu operativni zahvati ili za vas koji sami sebe ne podnosite u ogledalu jesu?! Toliko o tome 'sva se izoperirala' i 'cijela je plastična'. Tješite se", napisala je.