Iz BiH i Hrvatske
241

Hana pozvala direktore srednjih škola da je ugoste: Da s učenicima razgovaram o stvarnim problemima

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bosanskohercegovačka influenserica s adresom u Zagrebu Hana Hadžiavdagić na svom Instagram profilu pozvala je direktore srednjih škola iz Hrvatske i BiH da joj se jave ako su zainteresirani da ona održi predavanje učenicima.
"A sad jedan prijedlog povodom nove školske godine o kojem sam razmišljala nekoliko dana... Ima li neka srednja škola u BiH ili Hrvatskoj koja bi željela da im dođem u posjetu, da se družim s učenicima, da razgovaramo o stvarnim problemima društva, ali i nekim lijepim temama, da im donesemo poklone iznenađenja i da provedemo jedan ili dva školska sata u nekom novom ozračju", napisala je Hana i dodala da bi voljela da joj se jave predstavnici škola iz manjih gradova te naglasila da joj se jave direktori škola osobno.

"Ako sam bila gost predavač na mnogim faklutetima, mislim da je vrijeme da se posvetim i našim srednjoškolcima", zaključila je influenserica.

Podsjećamo, Hana je prošle godine sudjelovala na panel-diskusiji pod nazivom "Žensko liderstvo" na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Također, održala je predavanje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu pod nazivom "Uspjeh u fokusu", a tema njenog izlaganja je "S druge strane Instagrama".

U anketi koju smo tada postavili na pitanje "Smatrate li da influenseri trebaju držati predavanja/panele u školama ili faklutetima?", 80 posto čitatelja je odogovorilo "Ne, smatram da im tu nikako nije mjesto". Samo sedam posto onih koji su sudjelovali je odgovorilo "Da, mogu mnogo toga naučiti mlade", dok se 13 posto izjasnilo da ih influenseri ne zanimaju.