Pogledajte dio atmosfere
168

Haris Džinović nakon koncerta u Goraždu pjevao do zore u klubu, izveo svoje najveće hitove

E. A.
Nakon sjajnog koncerta koji je sinoć održao pred nekoliko hiljada posjetilaca u Goraždu, legendarni Haris Džinović družio se s goraždanskom rajom do ranih jutarnjih sati.
U izjavi novinarima prije samog koncerta najavio je da će u Goraždu pjevati do šest ujutro, ako bude dovoljno "meraka".

"Ako publika bude s nama napravila interakciju, bit će to dobro", poručio je Džinović.

Goraždani su mišljenja da je bilo i više nego dobro. Dva sata nakon ponoći, Džinović se u pratnji nekoliko prijatelja pojavio u poznatom goraždanskom clubu Bumerang, što je bilo dovoljno da sjajna atmosfera potraje sve do ranih jutarnjih sati, posebno uz njegove bezvremenske hitove.

Iako ga narednih dana očekuju brojni nastupi, legendarni pjevač je pokazao da je u odličnoj formi, a sve je oduševio pjesmom.

"Ovaj čovjek je nevjerojatan. Odakle mu ovolika energija i glas? Fenomenalan je. 'Hladno' se pojavio u klubu, uzeo mikrofon i otpjevao do šest sati ujutro", samo su neki od komentara.

Jedan od njegovih prijatelja iz Goražda kaže da je Haris bio izuzetno raspoložen i da je od njega tražio da ga vodi da raji otpjeva još koju pjesmu.

"Kaže meni u neka doba: 'Vodi me tamo da pjevam.' Raja oduševljena. Ispoštovao je sve, slikao se sa svima. Bio je sjajan", kazao nam je.