Razveli se u martu
24

Haris Džinović ponovo govorio o Melini: Napravila je 15 pita u životu

I. S.
Foto: Pixsell/Grgo Jelavić
Foto: Pixsell/Grgo Jelavić
Haris Džinović ponovo je komentarisao svoju bivšu suprugu Melinu od koje se razveo u martu ove godine. Iako je rekao da ne želi govoriti o njoj, ipak je to učinio.

Naime, u emisiji "Premijera vikend specijal" naveo je kako je imao brojne obaveze vezane za nastupe i da mu ona nikada nije pomagala.

"Nikad u životu. Napravila je 15 pita u životu. Ne krivim je mnogo, jer smo uvijek imali šofere i kućne domaćice. Nije bilo potrebno da ona sprema i čisti. Moja žena bivša nije ni znala da sprema hranu. Sa mnom je nešto naučila da sprema", kazao je.

Novinari su ga zatim pitali da li nakon razvoda vjeruje ženama.

"Ne mogu vjerovato nekom dok me ne uvjeri da mu vjerujem ili dok jednom ne slaže pa mu prestanem vjerovati. Što se danas tiče tih brakova, mislim da polako sve to ide u smjeru da nestane. Ne mislim da će uskoro brakovi nestati, ali ide ka tome", odgovorio je.

Melina se nijednom nakon vijesti o razvodu nije osvrnula na komentare bivšeg supruga. Srbijanski mediji su u augustu objavili kako je ona odlučila okrenuti novi list i preseliti se na Azurnu obalu.

"Melina sada živi na Azurnoj obali. Preko mjesec dana je tamo. Vidjeli ste i sami da se nije oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno, žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost. Želi da živi, uživa u životu i raduje se svemu novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala", rekao je izvor za Blic.rs.