Nakon vijesti o razvodu
22

Haris i Melina Džinović žive zajedno iako vode odvojene živote: On se ne namjerava iseliti

I. S.
Foto: Pixsell/Grgo Jelavić
Foto: Pixsell/Grgo Jelavić
Haris i Melina Džinović i dalje žive zajedno uprkos tome što vode odvojene živote, otkrio je izvor za srbijanske medije.

Iako je ranije objavljeno da se Haris iselio iz vile, on to nije učinio. Imovina pripada njemu, ali Melina može živjeti u vili dokle god to želi. Ona je navodno već neko vrijeme u vezi s biznismenom, dok je Haris imao nekoliko kratkih avantura.

"Željeli su da sakriju od javnosti da se razvode i da svako želi da živi kako smatra da treba. Djeca su im dovoljno velika. Razumiju oni situaciju i ne miješaju se u odluke svojih roditelja. Melina ima svoju emotivnu priču. Sretno je zaljubljena, ali to krije. S druge strane, Haris je oduvijek bio zavodnik i u društvu lijepih i atraktivnih žena pa mu ni to što je uveliko u osmoj deceniji ne predstavlja problem. On je Melini jasno stavio do znanja da nema namjeru da se seli niti da se imovina dijeli, a ona može da uživa koliko god želi dok je u toj kući koju su izgradili skoro", rekao je izvor.

Haris i Melina su se počeli zabavljati 2002. godine, a vjenčali su se 2014. Kumovi su im bili biznismen Milan Janković i Slavica Ecclestone, bivša supruga vlasnika Formule 1 Bernija Ecclestonea. Prije nekoliko dana je objavljeno da su se odlučili razvesti.