26-godišnja manekenka
46

Hoće li se vječiti neženja skrasiti? DiCaprijeva djevojka snimljena s dijamantnim prstenom na ruci

N. O.
Foto: Twitter/Backgrid
Foto: Twitter/Backgrid
Leonardo DiCaprio i njegova djevojka Vittoria Ceretti odmaraju u Italiji, a manekenka je jučer primijećena s dijamantnim prstenom na ruci.

Ove srijede Oskarovac (49) i italijanska manekenka (26) primijećeni su kako večeraju na otvorenom u Neranu. Dok je par sjedio za stolom, fotografi su uhvatili i masivni dijamantni prsten u obliku srca na Vittorijinoj ruci.

Leonardo je izgledao potpuno zadivljen ljepoticom koja je nosila bikini, a paru su se, između ostalih, pridružili i Leonardov najbolji prijatelj Tobey Maguire, britanska manekenka Neelam Gill, zvijezda "Entouragea" Kevin Connolly i bivši glavni urednik Voguea Edward Enninful.

Par - koji je u vezi od ljeta 2023. godine - prvi put je pokrenuo glasine o zarukama ranije ove godine kada je Vittoria viđena kako nosi dijamantni prsten u Los Angelesu.

Međutim, izvor je tada za TMZ rekao da par nije zaručen i da ona posjeduje taj prsten od 2022. godine.

Čini se da je prsten u obliku srca novi dodatak Vittorijinoj kolekciji nakita i opet je pokrenuo glasine o ideji da se vječiti neženja Hollywooda odlučio skrasiti.

DiCaprio je Vittoriju ranije upoznao s majkom, a par je prvi put primijećen zajedno u septembru prošle godine otkad su nerazdvojni.