Video ponovo u fokusu
41

Holivudska dobrica ili ipak ne? Anne Hathaway zbog starog intervjua nazivaju snobom

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Novinarka koja je podijelila stari intervju Blake Lively iz 2016. koji je postao viralan usred glasina o svađi između glumačke ekipe "It Ends With Us" objavila je još jedan prilično neugodan intervju zbog čega mnogi propituju svoje mišljenje o Anne Hathaway.

Riječ je o razgovoru iz 2012. godine. Intervju održan dok je Anne promovirala filma "Les Misérables" sa Hughom Jackmanom, Russell Croweom, Amandom Seyfried i Eddiejem Redmaynom.

Novinarka Kjersti Flaa je na TikToku i YouTubeu podijelila svoj intervju s Anne, za koji je napisala: "Ovo bi mogao biti moj najgori intervju ikada", što je prilično značajano kada uzmete u obzir da je intervju s Blake bio nevjerovatno nezgodan, a zbog kojeg je pomišljala da da otkaz.

@kjerstiflaa

This didn’t go as planned. 🫣Watch my lateat episode on YouTube where i go down memory lane showing another cringe interview. Link in bio ⬆️ #annehathaway #foryou #celebritytiktok

♬ original sound - Flaawsome Talk
"U ovom videu, željela sam da vam pokažem nešto zaista, zaista jezivo", kazala je da ne može biti gore od toga. Objasnila je da je zbog toga što je film mjuzikl mislila da će uraditi nešto "drugačije" i otpjevati prvo pitanje i zamoliti glumce da joj otpjevaju svoje odgovore, nešto što će učiniti njen intervju malo zanimljivijim.

Hugh nije razočarao, kao ni Russel, Eddie i Amanda, međutim, Anne je imala drugačiji stav.

"Ja to neću raditi, ali vi ste više nego dobrodošli da pjevate", kazala je Anne, a novinarka je ispričala kako je u tim momentima pomislila kako stvari ne idu onako kako se nadala.

Na sva naredna pitanja Anne je odgovarala skoro jednom rječju, a Kjersti je kazala da je intervju otišao nizbrdo nakon pitanja o pjevanju.

Njen snimak ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama, a glumicu su prozvali snobom. Mnogima je ovakav odnos bio čudan uzevši u obzir da ju nazivaju i "omiljenom dobricom" Hollywooda.

Ipak, ubrzo po objavi uslijedio je i odgovor od Anne koja je uputila izvinjenje zbog užasnog intervjua.