Fizička transformacija
49

Hrvatski stilist Neven Ciganović otkrio šta je sve radio na sebi: Moram mijenjati ličnu kartu

I. S.
Foto: Pixsell/Sandra Simunović
Foto: Pixsell/Sandra Simunović
Hrvatski stilist Neven Ciganović odavno privlači pažnju svojim izgledom. Sada je odlučio otkriti kojim estetskim korekcijama se dosad podvrgao.

Naime, riječ je o povećanju usana i jagodica, transplantaciji obrva, zatezanju kože i operaciji nosa. Posljednjoj operaciji podvrgao se četiri puta. Također je ispričao da je laserski promijenio boju očiju.

Našalio se da često mora mijenjati fotografiju na ličnoj karti s obzirom na to koliko se transformiše. Priznao je kako je postao ovisan o operacijama te da i dalje nije zadovoljan vlastitim izgledom.

U jednom od ranijih intervjua je naveo kako ne želi pričati o tome koliko je novca potrošio na operacije jer ljudi onda počnu svašta pričati.

"Stalno objavljujem fotografije na Instagramu. Neki me vole, a neki ne. Želim uvijek izgledati kao da mi je 35. Bitno mi je da izgledam mlado", kazao je.

Krajem 1990-ih je prvi put otišao pod nož i od tada se nije zaustavio. Poznat je i kao veliki ljubitelj tetovaža. Ima ih više od 20, a jednu od njih je posvetio Severini.