Objavila snimak
81

Hrvatsku youtuberku na Maldivima ugrizao morski pas, njena kolegica otkrila detalje

I. S.
Foto: Instagram/elaajerkovic
Foto: Instagram/elaajerkovic
Hrvatska influenserica Nera Nikolić otkrila je da je tokom putovanja na Maldive njenu kolegicu ugrizao morski pas, a pratitelji su otkrili da je riječ o youtuberki Eli Jerković.

"Krenuli smo na jedan od najzanimljivijih izleta. Ovi morski psi oko nas inače ne napadaju ljude i hrane se ribom i lignjama. Dobili smo i striktne upute kako se ponašati. Naprimjer, nismo smjeli gurati prstiće prema njihovim ustima ili ih provocirati. E sada, mi smo oko njih plivali sigurno tri sata i stalno je skakao neko drugi pa je moguće da smo ih uznemirili i dogodilo se ovo", započela je.

Dalje je navela kako ona isprva uopće nije shvatila da ju je ugrizao morski pas.

"Djevojka koju je ugrizao morski pas nije osjetila ugriz u moru nego kada se počela penjati na brod, vidjeli smo krvavu ruku i njena reakcija je bila: 'Samo nemojte reći mom prijatelju da se ovo dogodilo.' Mi ostali smo svi vrištali jer mene bi sigurno srce strefilo", ispričala je Nera.

Mnogi su Eli u komentarima poželjeli brz oporavak te upozorili druge ljude da ne rade isto.

"Nema veze što govore da nisu opasni. Shvatite da su divlje životinje koje imaju svoj instinkt i nikada nećete znati hoće li vas napasti", "Problem je u sigurnosti. Djelatnici stalno uvjeravaju da je sve potpuno sigurno, ali svako malo se dešavaju ove stvari", neki su od komentara.

Ela je YouTube karijeru započela 2016. godine. Na svom kanalu najčešće objavljuje snimke s putovanja i zanimljive izazove. Trenutno ima više od 200.000 pratitelja.