Pohvalili njihov potez
0

Ime koje su Justin i Hailey Bieber dali sinu iznenadilo fanove: Konačno neko normalan

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Justin i Hailey Bieber su nedavno objavili da su postali roditelji, a ime njihovog sina je iznenadilo fanove - u pozitivnom smislu.
Naime, dječak se zove Jack Blues Bieber. Fanovi su pohvalili to što su njih dvoje, za razliku od mnogih drugih poznatih ličnosti, sinu dali jednostavno, tradicionalno ime.

"Djetetu su dali normalno ime. Svijet se polako vraća u prirodno stanje", "Konačno neko normalan. Drago mi je što shvataju da nema potrebe za 'ludim' imenima", "Nisu imali potrebu da se ističu na ovaj način. Svaka čast", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Kao što je poznato, poznati često u želji da se istaknu svojim potomcima daju neobična imena poput Apple, Moses, Blue Ivy, North, Saint itd.

Jack ima posebno značenje za Justina i Hailey s obzirom na to da je ovo srednje ime Justinovog oca Jeremyja Jacka Biebera. On se razveo od Justinove majke Pattie ubrzo nakon što su postali roditelji. Justin u djetinjstvu nije bio u dobrim odnosima s Jeremyjem, ali su se uspjeli pomiriti i zbližiti.

Hailey je nedavno u intervjuu za W Magazine navela da njen trudnički stomak dugo vremena nije bio primijetan.

"Nisam imala stomak sve do šestog mjeseca trudnoće, kada sam to i objavila. Mogla sam nositi velike jakne i slične odjevne predmete", rekla je.