Gola vrištala na cesti
66

Uznemirujuće / Influenserica u saobraćajnoj nesreći ubila dvoje ljudi, objavljen snimak nastao odmah nakon tragedije

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Influenserica Maecee Marie Lathers je prošlog mjeseca u Miamiju uzrokovala saobraćajnu nesreću u kojoj je dvoje ljudi poginulo, a dvoje povrijeđeno. Sada je objavljen uznemirujući snimak body kamere policajca.

Pokušala je pobjeći s mjesta nesreće, ali su je prolaznici uhvatili. Nakon nesreće je snimljena gola na cesti dok je policija privodila. Vrištala je i povraćala. Priznala je da je bila pod utjecajem droge zvane tusi, koja je još poznata i kao "ružičasti kokain".

@nbcsouthflorida

Horrific moments caught on camera!⁠ ⁠ Police body camera footage shows the moments after a self-proclaimed social media model allegedly drove under the influence and caused a crash that killed two people in downtown Miami.⁠ ⁠ The bodycam footage shows Maecee Marie Lathers, 24, face down on the ground, topless, screaming and vomiting after she allegedly crashed her white Mercedes into two other vehicles and killed Abraham Molina and Jesus Rubio.⁠ ⁠ #miami #crash #model

♬ original sound - NBCSouthFlorida - NBCSouthFlorida
Iz policije su naveli da je Leathers tvrdila da ima kristalnu kuglu i da je došla iz budućnosti. Tužioci su kasnije podijelili toksikološki izvještaj. U njenom organizmu je bilo još nekoliko droga, ali ne i alkohol.

Protiv nje je podneseno 10 optužbi, uključujući optužbe za nesavjesnu vožnju, vožnju s isteklom dozvolom, nanošenje povreda i bježanje s mjesta nesreće...

Stavljena je u kućni pritvor nakon što je platila kauciju. Međutim, vratila se u zatvor nakon dodatne dvije optužbe za ubistvo.

"Ona je apsolutna opasnost za zajednicu jer je počinila ubistva i vozila bez dozvole. Na osnovu njenih izjava moguće je zaključiti da ima smetnje. Da nije bilo građana koji su je zaustavili, pobjegla bi", rekla je sutkinja Mindy S. Glazer.