Špekuliše se o pomirenju
218

Irina Shayk i Bradley Cooper uhvaćeni u šetnji dvije godine nakon raskida

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Irina Shayk i Bradley Cooper primijećeni su u nedjelju kako zajedno šetaju u četvrti West Village u New Yorku. Iako nije čudno vidjeti bivši par zajedno, ipak je njihovo šetanje ruku pod ruku potaklo glasine o mogućem pomirenju.

Shayk i Cooper rastali su se prije dvije godine, a zajedno imaju četverogodišnju kćerku Leu. Međutim, ono što je potaklo špekulacije o pomirenju jeste činjenica da Lea nije bila prisutna tokom šetnje.

Oskarovac je fotografisan nasmijan dok šeta pored svoje bivše devojke, čiji je izraz lica bio manje vidljiv iza maske za lice i sunčanih naočara.

Nedavno su fanovi posumnjali da su njih dvoje proveli Noć vještica zajedno sa kćerkom nakon što je Irina objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira sa maskiranim plavookim muškarcem.

Bez obzira na njihov odnos, više puta su istakli kako cijene jedno drugo kao partnere u roditeljstvu.

Shayk su ranije ove godine povezivali i sa reperom Yeom Westom, s kojim je navodno bila kratko nakon rastave zvijezde od Kim Kardashian ranije ove godine.

Međutim, manekenka to nije potvrdila, a ranije je objasnila i zašto oklijeva da priča o svojoj vezi s Cooperom koja je trajala od 2015. do 2019. godine.

"Moja prošla veza, to je nešto što pripada samo meni i to je privatno. To je dio mog unutrašnjeg ja koji ne želim otkriti", kazala je Shayk.