U New Yorku
0

Ivana Knoll se na reviji Victoria's Secreta družila sa Cher: Jedino me ona impresionirala

L. R.
Cher i Ivana Knoll (Foto: Instagram)
Cher i Ivana Knoll (Foto: Instagram)
Poznata hrvatska navijačica Ivana Knoll danas se putem Instagram profila pohvalila fotografijama na kojima pozira sa svjetskom muzičkom divom Cher.

Naime, Knoll je jučer prisustvovala reviji brenda Victoria's Secret u New Yorku, gdje je upoznala 78-godišnju zvijezdu, koja je sinoć bila zadužena za muzički dio večeri. Sudeći prema pozadini, fotografije su nastale u backstageu.

"S ikonom", napisala je Ivana Knoll, a potom napisala da ju je jedino Cher impresionirala jučer na događaju.

Knoll je za ovu priliku nosila dugu providnu haljinu s izraženim dekolteom u srebrnoj boji, dok je Cher nosila metalik jaknu i korzet te crnju suknju. Ipak, Cher se za nastup presvukla u crni komplet sa svjetlucavim detaljima.
Cher i Ivana Knoll (Screenshot/Instagram)
Cher i Ivana Knoll (Screenshot/Instagram)

Inače, brojni fanovi iščekivali su Cherin nastup na Victoria's Secret Showu, gdje je otpjevala svoja dva kultna hita "Belive" i "Strong Enough". Ovaj nastup je označio i povratak poznatog brenda nakon šest godina.

Podsjećamo, reviju su obilježile neke od najpoznatijih modela poput: Tyre Banks. Adriane Lime, Ashley Graham, Irine Shayk, Gigi Hadid, Candice Swanepoel, Alessandre Ambrosio, Carle Bruni i Barbare Palvin.