Imao samo 31 godinu
859

Iznenada preminuo glumac Mike Heslin, njegov suprug shrvan: Ljekari nemaju nikakvo objašnjenje

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mike Heslin, glumac najpoznatiji po uloui u hit-seriji "Special Ops: Lioness", preminuo je u 31. godini, a tužnu vijest potvrdio je njegov suprug Scotty Dynamo, pravog imena James Wilson.

"Michael je bio mlad, savršenog zdravlja, i ljekari nemaju nikakvo objašnjenje šta se dogodilo", napisao je Scotty u objavi gdje je podijelio niz fotografija njegova života.

"Michael je bio briljantan, nesebičan, talentiran i pravi anđeo čuvar. Samostalno me nosio kroz više rundi raka. On je bio prva osoba koju su svi nazvali kako bi podijelili dobre vijesti i bio je savršena osoba koju su mogli nazvati ako su trebali čitateljsko rame ili najbolji savjet. Bio je doista najslađi, najbrižniji i najljubazniji čovjek na svijetu. Izvlačio je najbolje iz svakoga ko je imao zadovoljstvo upoznati ga. Kretao se kroz život s takvom lakoćom i samopouzdanjem i transformirao sve oko sebe u bolju verziju sebe", dodao je pa priznao da će živjeti njemu u čast.

Kao uzrok smrti mladog glumca naveden je iznenadni srčani zastoj.

Njegov suprug otkrio je i da su htjeli zajedno osnovati porodicu.

"Prije samo sedam dana bili smo u ranoj fazi osnivanja porodice i redovito smo dijelili svoja omiljena dječja imena za našu buduću djecu. Uvijek si mi govorio da se osjećaš kao da ti je suđeno biti tata, i ja se slažem s tim. Bio bi najsavršeniji otac na svijetu. Ako ikad postanem tata, svom ću sinu dati ime po tebi i nadam se da ću ga uspjeti odgojiti da postane barem upola čovjek kakav si ti", istaknuo je Scotty.

Zanimljivo je kako mu je Heslin svojedobno povjerio kako bi volio biti donor, a to će se sada, njegovom smrću, i ostvariti.