Nije se proslavila
40

J.Lo čestitala Afflecku Dan očeva fotkom na kojoj je glumac polugol, ljudi je ismijavaju: Baš čudno

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Jennifer Lopez napravila je pravu pomutnju na Instagramu zbog fotografije kojom je suprugu Benu Afflecku čestitala Dan očeva.

Naime, pjevačica je objavila niz Benovih fotki i videa, a fotografija na kojoj glumac pozira bez majice izazvala je brojne polemike.

"Sretan Dan očeva. I sretan Dan očeva svim nevjerojatnim tatama!! Volimo te i cijenimo te više nego što ćeš ikada znati", napisala je J.Lo uz objavu.

"Zašto su objavila fotografiju supruga ispod tuša? Po čemu to znači da ga cijeniš kao oca? Čudno", "I nijedna slika s djecom", "Dan očeva? Nigdje djece, samo on polugol i slike na kojima je s tobom. Narcisoidno", "Jennifer, Dan je očeva, a ne Valentinovo", "Slika polugolog Bena koji uopće nije otac tvoje djece. Smiješno", nizale su se negativne reakcije.

Podsjećamo, Jennifer ima 15-godišnje blizance Maxa i Emmu, koje je dobila s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem. Ben ima troje djece koje je dobio u braku s Jennifer Garner.

"Uselili smo zajedno. Djeca su se preselila zajedno. Bila je to doista vrsta emocionalne tranzicije, ali pri kojoj u istovremeno svi naši snovi postaju stvarnost”, ispričala je latino diva početkom ove godine.