Zbog novinara
56

Jelena Karleuša tvrdi da ju je Duško Tošić tukao: Svaki put kada sam pozvala policiju, pokajala sam se

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jelena Karleuša je u novom intervjuu prvi put govorila o tome kako je svog bivšeg supruga Duška Tošića u više navrata prijavljivala za nasilje u porodici.

"Nekoliko puta sam bila primorana da zovem policiju i to je bilo onda kad neko ne može više verbalno da te 'ukroti' pa onda kreneš glavom kroz zid i onda… Teške su to teme. Ono što hoću da kažem svakoj ženi: 'Niko ne smije da digne ruku na jednu ženu'", rekla je u emisiji "4 i po žene".

Dalje je navela da niko nije vrijedan ženske suze i da nije ljubav ako plačete zbog nekog muškarca već agonija.

"Svaki put kad sam pozivala policiju, istog momenta sam se pokajala. Prije njih je dolazila novinarska ekipa pa sam s njima čekala policajce, koji me pitaju da se slikaju sa mnom i Duškom. I ja sam se slikala. Ja onda pitam: 'Duško, hoćeš da dođeš da se slikaš?' Smiješno je, moj život je cirkus", rekla je.

Također je spomenula da je između njih dolazilo do fizičkog sukoba te da nema nikakve ljubavi kada muškarac digne ruku na ženu.

"Jednom kad je digne, dići će opet i opet. Nisam neko ko treba da se fizički obračunava s nekim koga voli. Tu je za mene stvar završena. Kad pozovem policiju, to je došlo do krajnjih granica, a ja sam hrabra žena", kazala je.