Nakon nastupa u Budvi
273

Jelena Rozga otkrila da je opet zaljubljena: "Više nisam solo igračica"

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jelena Rozga nastupala je sinoć u Budvi, a na konferenciji za medije nakon koncerta otkrila je i da je ponovo zaljubljena.

Hrvatska pjevačica jedna je od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda što potvrđuje i činjenica da se za njen nastup u Budvi tražila karta više, kao i snimci s koncerta.

Ipak, ono što je najviše privuklo pažnju vezano za ovaj nastup jeste ono što je pjevačica rekla na konferenciji za medije koja je uslijedila.

Prokomentarisala je svoj ljubavni život te otkrila da je u vezi kratko se referirajući na tekst njene pjesme: "Više nisam solo igračica".

Njena posljednja veza koja je bila poznata javnosti jeste ona s violončelistom Stjepanom Hauserom, a nakon toga je svoj privatni život držala u tajnosti.

"Trenutno mi je fokus na karijeri i snimanju novih pjesama. Ne volim previše da pričam o ljubavnom životu, to moju publiku ne zanima. Ljudi me vole zbog pjesama, zbog energije koju jedni drugima prenosimo na koncertima, kada se družimo, i mislim da to i treba da bude bitno. Ne znam šta ima neko od toga što ću da pričam naokolo s kim sam u vezi i ko je moj partner. To nije bitno", poručila je svojevremeno.

Podsjetimo, pjevačica će ove jeseni nastupiti i u Sarajevu što će biti posljednji koncert njene turneje "Minut srca mog".