Najavila spektakl
55

Jelena Rozga u subotu nastupa u Zetri, organizatori objavili upute

I. S.
Foto: Pixsell/Goran Štanzl
Foto: Pixsell/Goran Štanzl
Hrvatska pjevačica Jelena Rozga u subotu, drugog novembra nastupa u Zetri, a organizatori su objavili upute.

Ulaz u Zetru otvara se u 18 sati. U VIP i VIP Exclusive zone je potrebno doći do 19:30. Koncert počinje u 20:30. Organizatori mole sve da dođu što ranije kako bi ušli u zonu naznačenu na ulaznici i kako se ne bi stvarala gužva.

Zaštitarska kuća će svakog posjetitelja detaljno pregledati, nakon čega će putem skenera biti evidentirana ulaznica. Samo originalne i neoštećene ulaznice kupljene na zvaničnim prodajnim mjestima će biti evidentirane.

Pri ulasku u zone VIP Exclusive, VIP tribina C, fan pit, tribine sjever, jug, A, B, D i E, posjetiocu se stavlja jednokratna narukvica za odgovarajuću zonu koja se ne smije oštetiti do kraja koncerta.

Strogo je zabranjeno krivotvorenje ulaznica, kopiranje ili preprodavanje. S jednom ulaznicom moguće je samo jednom ući u dvoranu. Strogo je zabranjeno unošenje hrane, pića, oružja, bilo kakvih opijata kao i drugih opasnih supstanci i predmeta. Svi nedozvoljeni predmeti će biti oduzeti prilikom detaljnog pregleda.

Prelazak iz jedne u drugu zonu je također strogo zabranjen. Svi parkinzi u krugu Zetre će biti zatvoreni. S obzirom na to, organizatori mole da koristite javni prijevoz, taxi i slično. Koristite parking prostore udaljen od Zetre.

"U slučaju potrebe za pružanjem prve pomoći, molimo vas da ne paničite te da se obratite službenom medicinskom osoblju za pomoć. Molimo da dođete na vrijeme kako biste prošli sve kontrolne tačke i kako biste se uputili u zonu za koju vam važi ulaznica", dodali su.

Ulaz A - Parter i tribine jug, A, B, C

Ulaz B - Parter i tribine sjever C, D, E

Ulaz C - Fan pit, VIP, VIP Exclusive

Ulaz F: VIP, VIP Exclusive