Na setu u New Yorku
81

Jennifer Aniston na snimanju novih epizoda serije "okupali" naftom: Fotografije su preplavile mreže

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Jennifer Aniston nedavno je fotografisana na snimanju novih epizoda serije "The Morning Show" u New Yorku i to dok su je na isceniranim demonstracijama poljevali lažnom naftom.

Fotografije dobitnice Emmyja (55) prikazuju njen lik, Alex, kako se probija kroz nešto što izgleda kao inscenirani klimatski protest kada nepoznati napadač baci na nju masnu crnu tečnost.

Glumica je bila odjevena u bijelu bluzu bez rukava i lepršave pantalone, a njen kostim je bio potpuno uništen dok se probijala kroz bijesnu gomilu. Nejasno je protiv čega se grupa okupljala, iako znakovi glase: "Pobuna protiv izumiranja".

[TWITTER]1818336475181633705[/TWITTER]

Apple TV+ drama je nedavno zaradila niz nominacija za Emmy - uključujući za izvanrednu dramsku seriju i izvanrednu glavnu glumicu u dramskoj seriji za Aniston i njenu kolegicu, Reese Witherspoon.

“The Morning Show” je smješten iza kulisa izmišljenog informativnog programa zasnovanog na knjizi Briana Steltera o ratovima jutarnjih emisija, pod nazivom "Top of the Morning", u kojoj glume i Katie Couric, Matt Lauer i druge ključne ličnosti u industriji.

Serija, čije je snimanje u toku, prati rivalske voditelje Alex i Bradley (Witherspoon) dok se kreću kroz naslove iz stvarnog života kao što su pandemija i rusko-ukrajinski rat.

Datum premijere četvrte sezone "The Morning Showa" će tek biti objavljen.