Otkrila detalje
28

Jennifer Aniston odgovorila na priče da je imala aferu s Obamom: Nisam bila ljuta zbog toga

L. R.
Jennifer Aniston (Foto: EPA-EFE)
Jennifer Aniston (Foto: EPA-EFE)
Glumica Jennifer Aniston nedavno je otkrila šta misli o glasinama da je bila u tajnoj vezi s Barackom Obamom.

Naime, 55-godišnja glumica gostovala je u emisiji "Jimmy Kimmel Live", gdje je pričala o putovanjima na koje nosi staklenke maslina, tretmanima lica koje je radila, ali o najvećim tračevima koje je čula o sebi.

Među brojnim bizarnim glasinama bila je i ona da je imala vezu s bivšim američkim predsjednikom Barackom Obamom . Tokom emisije, voditelj Jimmy Kimmel je izvadio primjerak časopisa In Touch iz augusta ove godine, s naslovnom pričom pod naslovom: "Istina o Jen i Baracku!"

Ispod naslova pisalo je:

"Michelle izdala dok Aniston krade pažnju njenog supruga."

U članku, koji je objavljen u ovom časopisu, navedeno je Jennifer Aniston i Barack Obama provode sve više vremena zajedno te da je ona postala "vrlo politična" jer se izbori bliže.

"Nisam bila ljuta zbog toga. Poznajem Michelle Obamu bolje nego njega", poručila je Aniston.

Iako je Aniston demantirala glasine o ljubavnoj aferi s Barackom Obamom, neke glasine o svom životu je ipak potvrdila. Glumica je otkrila istinu o tretmanima lica, a koji se posebno odnosi na tretman gdje su joj u lice ubrizgavali spermu lososa.

Također, potvrdila je da je putovala u inostranstvo dok je nosila staklenke s maslinama te da ima plastičnu vrećicu napunjenu pepelom svoje mrtve terapeutkinje.