Pogledajte prve fotke
688

Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se na imanju vrijednom više od 8 miliona dolara

I. B.
Lopez i Affleck imali su svoj dan iz snova (Foto: Twitter)
Lopez i Affleck imali su svoj dan iz snova (Foto: Twitter)
Ben Affleck i Jennifer Lopez vjenčali su se ovog vikenda upriličivši prekrasnu ceremoniju na njegovom imanju u Georgiji, a sudeći po prvim fotografijama - sve je izgledalo kao prizor iz bajke.

Trodnevna svečanost na imanju vrijednom 8,9 miliona dolara, obuhvatila je porodicu, prijatelje i brojne slavne ličnosti koji su se okupili kako bi proslavili najsretniji dan mladenaca.

Slavni par poznat kao Bennifer, proteklog su mjeseca jedno drugom u tajnosti izgovorili "da", a sada su to odlučili obilježiti u svom stilu. Za oko je naročito zapalo nesvakidašnje izdanje Lopez koja je pronosala Ralph Lauren vjenčanicu zajedno s dugim velom.

S druge strane, Affleck je odjenuo elegantni bijeli sako, koji je upario sa crnim hlačama i leptir mašnom u istoj boji.

Lopez i Affleck imali su svoj dan iz snova (Foto: Twitter)
Lopez i Affleck imali su svoj dan iz snova (Foto: Twitter)

Fotografije snimljene odozgo pokazale su neke od trenutaka koji su obilježili slavlje, ali i posjeda na kojem se održala ceremonija.

Iako je Affleck ovo imanje nedavno stavio na prodaju, naposlijetku ga je odlučio zadržati i iskoristiti za dan svog vjenčanja. Ljetnikovac je, inače, sagrađen 2000. dok se glumac u ovaj posjed navodno "zaljubio" tokom snimanja filma "Forces of nautre" godinu dana prije.

Sve je bilo produkt višemjesečnih priprema. Ceremonijom je vladala bijela boja, te su u skladu s tim bili odjeveni i gosti. Prostor su, također, krasili ekstravagantni ukrasi i cvjetni aranžmani u istoj boji.

Vjenčanje su uljepšala i djeca novopečenog bračnog para. Blizanci Max i Emme Anthony (14), iz Lopezinog braka s Marcom Anthonyjem, pridružili su se 16-godišnjoj Violet, 13-godišnjoj Seraphini i 10-godišnjem Samuelu, koje glumac ima iz braka sa Jennifer Garner.

Neki od gostiju sa vjenčanja su i slavni reditelj Kevin Smith sa svojom suprugom, Jason Mewes, Matt Damon, Jay Shetty, dok je tu nedostajala upravo Jennifer Garner, kao i glumčev brat Casey, koji su također dobili pozivnice.

Par se, podsjetimo, prvobitno zabavljao od 2002. do 2004. godine što su krunisali zarukama koje su naposlijetku raskinuli. Svoju romansu obnovili su lani, a čini se da je to bio trenutak koji su oboje čekali.