Tokom ozbiljnog razgovora
0

Jennifer Lopez i Matt Damon privukli pažnju držeći se za ruke nakon premijere filma

I. S.
Foto: X
Foto: X
Jennifer Lopez i Matt Damon fotografisani su dok su razgovarali nakon premijere filma "Unstoppable" na Toronto Film Festivalu. U jednom trenutku su se držali za ruke.

Sudeći prema izrazima njihovih lica, razgovarali su o nečemu ozbiljnom. Naravno, pažnju fanova je privuklo upravo to što su se držali za ruke pa su na društvenim mrežama uslijedili brojni komentari.

"Nažalost, kada dođe do razvoda, jedna strana se uvijek oslanja na podršku prijatelja bivšeg partnera. Očigledno je ovdje riječ o tome, a Matt izgleda kao da mu je neprijatno zbog toga", "Najbolja stvar koju Jennifer može učiniti u ovom trenutku jeste da ostane sama. Ne treba joj muškarac da se osjeća vrijednom", "Ova žena treba naučiti kako da provodi vrijeme sama sa sobom", neki su od komentara.

Foto: X
Foto: X

Ben Affleck je producent filma "Unstoppable" o Anthonyju Roblesu, koji je rođen bez noge i koji je postao prvak u hrvanju na koledžu takmičeći se protiv škole koja ga je ranije odbila.

Jennifer igra sporednu ulogu. Ona je sama pozirala na crvenom tepihu. Ben je odlučio preskočiti premijeru filma, a mnogi smatraju kako je to uradio da bi izbjegao susret s bivšom.

Matt i Ben su prijatelji više od 40 godina. Zajedno su 1997. godine postigli veliki uspjeh u svijetu filma osvojivši Oscara za najbolji scenarij za film "Good Will Hunting".