"Uhvatili" je paparazzi
136

Jennifer Lopez se istezala na balkonu hotela, pa nehotice pokazala više nego što je trebalo

I. B.
Pjevačica važi za jednu od najzgodnijih zvijezda (Foto: Instagram)
Pjevačica važi za jednu od najzgodnijih zvijezda (Foto: Instagram)
Jennifer Lopez ovog je vikenda uživala u sunčanom Miamiju, a tom prilikom paparazzi su je uhvatili u opuštenom izdanju, dok se istezala na balkonu.
Lopez vrijedi za jednu od najzgodnijih svjetskih zvijezda, a sada je to potvrdila i fotografijama koje su paparazzi zabilježili na balkonu jednog hotela.

Pjevačicu su fotografisali dok se istezala u udobnom ružičastom kompletu, a ispod kratkog gornjeg dijela, podignuvši ruke, nehotice je pokazala malo više nego što je trebalo.

Jennifer Lopez na balkonu hotela u Miamiju (Foto: Daily Mail)
Jennifer Lopez na balkonu hotela u Miamiju (Foto: Daily Mail)

Lopez je kosu skupila u visoki rep, dok je izgled upotpunila srebrnim halkama, narukvicom i prstenjem. Nosila je jednostavan make up, kojim je naglasila svoju prirodnu ljepotu.

Pjevačica koja se prije nekoliko mjeseci vjenčala za svoju dugogodišnju ljubav Bena Afflecka, stigla je u Miami u subotu kako bi prisustvovala komemoraciji u čast milijardera JR Ridingera, koji je preminuo u augustu.

Jennifer je stigla u društvu supruga i njenih blizanaca, tinejdžera Emme i Maxa, a na svom Instagramu objavila je i niz fotografija na kojima pozira nasmijana sa Loren Ridinger, udovicom preminulog milijardera, čime je privukla veliku pozornost.

Tokom večeri Jennifer je i zapjevala, a na klaviru je pratila Alicia Keys, koja je, uz brojne druge slavne ličnosti, također prisustvovala komemoraciji.