Prolazi kroz težak period
73

Jennifer Lopez šokirala fanove novim izgledom: Gdje su nestale obline, nikad nije bila mršavija

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jennifer Lopez objavila je video na Instagramu u kojem promovira proizvode iz svojekozmetičke linije, no mnogi su primijetili da pjevačica nikad nije bila mršavija.

I sama Jennifer je nedavno rekla kako je "najmršavija što je ikad bila", a sada je podijelila snimku u kojoj sjedi na kauču prekriženih nogu i potaknula obožavatelje da ovog ljeta "pokažu više kože". Ipak, umjesto kozmetičkih proizvoda, obožavatelji su komentirali njezin izgled.

"Izgleda tako mršavo", "Prekrasna si, ali zašto si izgubila tolike kilograme?", "Jesam li jedina koja vidi da je Jennifer Lopez jako smršavjela?", "Razlog je stres", "Izgleda iscrpljeno", "Ne mogu vjerovati da J.Lo koja je poznata po svojim oblinama sada ovako izgleda", samo su neki od komentara zabrinutih obožavatelja ispod objave.

Neki su nagađali da bi njezin nagli gubitak kilograma mogao biti posljedica stresa zbog bračne krize kroz koju prolazi. Naime, Jennifer i Ben navodno već prodaju nekretninu koju su kupili prošle godine, a strani mediji pišu kako za nju traže 61 milion dolara. Razlog je taj što se Benu kuća nikad nije svidjela, ali mnogi misle da je to samo paravan, a da je istina zapravo da se par razvodi.

Ipak, Jennifer je u spomenutom videu nosila vjenčani prsten, a par još uvijek nije javno komentirao njihov odnos o kojem mediji mjesecima pišu.