U društvu mlađe glumice
2

Joe Manganiello dva mjeseca nakon razvoda od Sofije Vergare potaknuo glasine o novoj vezi

L. R.
Joe Manganiello i Caitlin O’Connor (Foto: Shutterstock)
Joe Manganiello i Caitlin O’Connor (Foto: Shutterstock)
Nakon vijesti da se razvodi s Sofijom Vergarom, glumac Joe Manganiello nedavno je snimljen u društvu s 13 godina mlađom kolegicom Caitlin O'Connor.

Samo dva mjeseca otkako je podnio zahtjev za razvod, fotoreporteri su snimili Manganiella (46) tokom izlaska iz teretane Gold's Gym u Veeniceu u Kaliforniji dok mu je društvo pravila glumica Caitlin O'Connor (33). Potom su viđeni kako zajedno odlaze u njegovom automobilu.

Manganiello je nosio bijelu majicu bez rukama s natpisom, kratke hlače i bijele patike, dok je O'Connor nosila plavi top s dugim rukavima, crne tajice i bijele patike. Manganiello je sve vrijeme nosio njenu torbu za trening.

Budući da su zajedničkim druženjem potaknuli glasine o ljubavnoj vezi, mediji su kontaktirali njihove predstavnike za više informacija, ali još uvijek nisu dobili odgovore.

Inače, mediji su 17. jula objavili da se Manganiello i Vergara razvode nakon sedam godina braka. Oni su u zajedničkoj izjavi za medije tada rekli da su donijelu tešku odluku te da se unatoč razvodu još uvijek vole i brinu jedno za drugo. Zbog toga su zamolili medije za poštivanje njihove privatnosti dok prolaze fazu razvoda.

Nedugo nakon vijesti o njihovom razvodu, Vergara je više puta viđena na putovanjima i u provodu s prijateljima, a kao jedan od razloga zašto se razvode je navodno i to što ona mnogo pije alkohol.