Nije puno razmišljao
83

John Travolta otkrio koju mlađu glumicu smatra kolegicom iz snova: Jednostavno je volim

L. R.
John Travolita (Foto: EPA-EFE)
John Travolita (Foto: EPA-EFE)
Glumac John Travolta nedavno je otkrio za koju mlađu glumicu smatra da je kao iz snova.

Naime, 70-godišnji glumac nedavno je gostovao u podcastu "Beyond the Sale" kod Shanea Spiterija i Kirsty Cunningham, a jedno od pitanja glasilo je: "Koja je njegova kolegica iz snova?".

Travolti nije dugo trebalo da odgovori na pitanje, a njegov izbor mnoge je iznenadio.

"Margot Robbie. O moj Bože, o njoj možeš samo sanjati. Jednostavno je volim i bila je u jednoj od mojih omiljenih serija 'Pan Am'", izjavio je u Travolta u podcastu koji tek treba biti emitovan.

Margot Robbie (Foto: EPA-EFE)
Margot Robbie (Foto: EPA-EFE)

Robbie je dobila svoju revolucionarnu ulogu u američkoj zrakoplovnoj drami nakon što se preselila u Hollywood nakon 4-godišnjeg prikazivanja u australskoj sapunici "Neighbours". Iako je serija trajala samo jednu sezonu, to je bilo dovoljno za početak uspješne holivudske karijere. Robbie je nastavila glumiti u brojnim filmovima poput "The Wolf of Wall Street", "The Big Short" i "Barbie".

Travolta je rekao da je greškom pitao 34-godišnju zvijezdu je li iskoristila svoju želju iz djetinjstva da bude stvarna stjuardesa za seriju.

"Sreo sam je prvi put na dodjeli Oscara prije dvije godine i rekao sam: 'Vidio sam tvoju seriju, znaš, bila je tako dobra, bila si tako dobra, čuo sam da si oduvijek htjela biti stjuardesa'.Ona je rekla: 'Ne! Uvijek sam htjela biti pilotkinja.' Rekao sam: 'Stvarno? To je stvarno zanimljivo'", objasnio je glumac.

Inače, Travolta je kvalifikovani pilot, a svoju prvu dozbolu dobio je 1987. godine. Jednom prilikom je otkrio da je 1992. godine imao iskustvo bliske smrti dok je upravljao avionom. No, iako je za njega ovo bilo poprilično traumatično iskustvo, to ga je inspirisalo za kratki film "The Shepherd".