Nosila reviju
60

Još jedna djevojčica iz porodice Kardashian dospjela pod budno oko javnosti: Ima samo sedam godina

I. S.
Foto: X
Foto: X
Još jedna djevojčica iz porodice Kardashian dospjela je pod budno oko javnosti. Riječ je o sedmogodišnjoj Dream Kardashian, koja se pojavila na New York Fashion Weeku.

Nosila je reviju brenda Zeus & Lexi Kids. Ona je kćerka Roba Kardashiana i Blac Chyne. Na ovaj događaj je došla sa svojom majkom, a Rob nije bio prisutan.

Nakon što su na društvenim mrežama objavljene fotografije s revije, mnogi su pohvalili Dream.

"Izgleda divno. Drago mi je što je obučena u skladu sa svojim godinama", "Prelijepa je. Pred njom je uspješna karijera ako se odluči baviti manekenstvom", neki su od komentara.

Foto: X
Foto: X

Kao što je poznato, North West, kćerka Kim Kardashian i Kanyea Westa, također je nosila reviju. Riječ je o brendu Yeezy koji je osnovao njen otac. Osim toga, bavi se i muzikom. Pojavila se u Kanyeovoj pjesmi "Talking/Once Again".

Inače, Rob Kardashian se pojavio u showu "Keeping Up with the Kardashians", a učestvovao je i u snimanju "Dancing with the Stars". Za razliku od drugih članova porodice, Rob se rijetko pojavljuje u javnosti.

Ranije je punio medijske stupce zbog borbe s viškom kilograma. On je 2017. godine na Instagramu optužio Blac za nevjeru te objavio njene eksplicitne fotografije.