Najveći fan
47

Julia Roberts otkrila uz čiju pjesmu je otplesala prvi ples sa svojim suprugom

D. V.
Julia Roberts sa suprugom Dannyem Moderom (Foto: EPA-EFE)
Julia Roberts sa suprugom Dannyem Moderom (Foto: EPA-EFE)
Na ovogodišnjem događaju Rock and Roll Hall of Famea između ostalog se obratila Julia Roberts koja je predstavila jedan od svojih omiljenih bendova, Dave Matthews bend.

Prilikom svog govora ona je otkrila simpatičan detalj o njenom braku sa suprugom Dannyem Moderom. Prisjetila se njihovog prvog zajedničkog plesa prije mnogo godina i posebne pjesme koja je svirala u pozadini.

"Prvi put kada sam plesala sa svojim suprugom to je bilo upravo uz pjesmu Dave Matthews benda. Za mene to je bila dobitna kombinacija jer sam tada bila očarana i svojim suprugom i ovim bendom", kazala je.

Za nju to je od velikog značaja i ističe da je dugi niz godina veliki fan ovog benda.

Ona je ujedno i izrazila veliku zahvalnost što ima priliku predstaviti ovaj bend na jednom od najvećih muzičkih događaja, te istakla da vjeruje da Dave Matthews band definitivno zaslužuje biti dio Rock and Roll kuće slavnih.

Julia je simoblično na ovom događaju nosila majicu sa imenom ovog benda.

Pri predstavljaju benda na sceni joj se pridružio Dave Matthews koji se zahvalio na lijepim riječima i sjećanjima koje je podijelila s publikom.

Podsjećamo, na ovom događaju biraju se rock muzičari i rock bendovi za koje se smatra da imaju velik utjecaj na muziku rock žanra širom svijeta.