Mnogi su zabrinuti
74

Justin Bieber prvi put snimljen u javnosti nakon Combsova hapšenja, pjevač ne izgleda dobro

D. J.
Foto: X
Foto: X
Nakon hapšenja kontroverznog repera Seana Diddyja Combsa, pjevač Justin Bieber koji se nalazi na brojnim snimkama sa spomenutim muzičarem, snimljen je prvi put u javnosti.

Njegov izgled zabrinuo je obožavatelje, a mnogi smatraju da je upravo Combsovo uhićenje dovelo do narušenog Bieberovog zdravlje zbog intenzivnih spekulacija o prirodi njihova odnosa, piše Daily Mail.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Izgleda kao da prolazi kroz teško razdoblje. Ne vidim sreću. Molit ću za njega i ono kroz što je prošao", "Ne izgleda zdravo i to me boli", "Mislim da izgleda kao da mu nije dobro", "Možda mu je biti roditelj teško ili mu te gluposti stvarno smetaju", "Justin ne izgleda zdravo. Jako je mršav", prenio je Daily Mail neke od reakcija s društvenih mreža.

Snimke koje u zadnje vrijeme ponovno kruže društvenim mrežama pojavile su se još u martu, nedugo nakon što je policija pretresla Combsove vile u Miamiju i Los Angelesu te zaplijenila više od 1.000 bočica dječjeg ulja i lubrikanata. Na jednoj se snimci vidi kako Combs stoji pored 15-godišnjeg Biebera i govori kako će skupa provesti 48 sati.

"Sljedećih 48 sati on je sa mnom i mi ćemo potpuno poludjeti", rekao u jednom trenutku Combs dok se Bieber tokom cijelog videa smiješi i dodaje samo sitne komentare. Kada je video ponovno objavljen na društvenim mrežama ove godine izazvao je niz kritika i zabrinutosti.

Posljednja saradnja Combsa i Biebera dogodila se prije godinu dana kada se pjevač pojavio na reperovom albumu "The Love Album: Off the Grid" s pjesmom "Moments".

Bieber je kasnije izjavio kako žali zbog saradnje s Combsom te navodno to nikada ne bi učinio da je znao za optužbe koje su u međuvremenu izašle na vidjelo.