Djelić atmosfere
346

Jusuf Nurkić objavio fotografije bajkovitog vjenčanja s Eminom Durić

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jusuf Nurkić je na društvenim mrežama objavio fotografije bajkovitog vjenčanja s Eminom Durić, koje je održano proteklog vikenda u Dubrovniku.
Bračni par je pozirao na tvrđavi Lovrijenac. Za fotografije su zaslužni Vladan i Emina Gavrić, koji stoje iza projekta Vlasta Weddings.

Mladenka je nosila haljinu koju je dizajnirala izraelska dizajnerica Galia Lahav. Cijene njenih odjevnih komada kreću se od 7.000 do 20.000 dolara. Jusuf je nosio klasično odijeli s leptir mašnom.

Brojne poznate ličnosti prisustvovale su ceremoniji vjenčanja, a među njima su: košarkaš Portland Trail Blazersa Anfernee Simons s djevojkom Bre Hudson, Emina Ganić, Lejla i Tarik Filipović, Sabina i Enis Bešlagić, Viktorija i Dino Rađa, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Petar Grašo...

Činjenica da Jusuf na svadbu nije pozvao svog oca Hariza pokrenula je brojne reakcije. Košarkaš je ubrzo odlučio otkriti razlog.

"O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme. Moja porodica jesu ovi ovdje na videu!", objavio je.