Takmičenje u divljini
71

Kadar iz nove sezone Survivora je hit na mrežama: Umrla bih na mjestu

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Show Survivor okupio je ekipu iz regije u Dominikanskoj Republici gdje pokušavaju preživjeti u divljini. Tokom svog boravka jedna od takmičarki je imala "blizak" susret s žabom te je kadar koji ga je zabilježio privukao pažnju na mrežama.

Takmičari showa Survivor se nadmeću za hranu, bolje uvjete na otoku, alate za gradnju nastambi i brojne druge resurse kojima inače ne pridaju veliku važnost, a u divljini im predstavljaju pravi luksuz.

Preživljavanje u divljini je pored svakodnevnih igara i takmičarskih susreta još jedan od izazova, a jedan kadar iz nove sezone prikazuje s čime se možete susresti tokom boravka na ostrvu.

Naime, na Twitteru je podijeljen snimak takmičarke kojoj dok spava žaba stoji neposredno pored lica.

"Umrla bih na mjestu da otvorim oči i vidim žabu", napisala je korisnica Twittera koja je podijelila spomenuti snimak s TV-a, a koji je privukao znatnu pažnju na ovoj mreži.

"Čuli bi me do Srbije", dodala je, a mnogi su se složili da poslije "bliskog" susreta sa žabom više ne bi mogli zaspati.

Posljednja sezona Survivora snimana je na surovom terenu Dominikanske Republike, a emitovanje je počelo 6. marta.

Jedna od najpoželjnijih destinacija na Karibima je dom kandidatima koji u nepoznato dolaze gotovo bez ičega, a iz sedmice u sedmicu nastojat će izboriti povlastice koje će im omogućiti da se u adrenalinskoj utrci za pobjedu lakše nose s teškim izazovima.